Despre Fears&Failures

#fearsandfailures18

Ne mișcăm tot mai repede, jonglăm cu task-uri și cu viața personală, ne grăbim să fim prezenți peste tot și vrem să luăm cele mai bune decizii. Cu cât ne asumăm responsabilități mai mari, cu atât crește riscul de a afecta organizațiile pentru care lucrăm sau viețile oamenilor cu care ne încojurăm. Ceea ce înseamnă că uneori vom greși sau că vom acționa din teamă sau tocmai contra ei.

De câte ori însă ne oprim și reflectăm asupra fricilor și a eșecurilor noastre? Cât de sinceri suntem cu noi și acceptăm partea mai puțin frumoasă a lucrurilor, cât de dispuși suntem să auzim că în jur există nedreptate, cât de des recunoaștem că este normal și uman să avem probleme?

Noi credem că trebuie să vorbim deschis despre toate acestea.

Pe 3 noiembrie, la Fears&Failures ne propunem să aducem laolaltă antreprenori, reprezentanți ai domeniului business și non-guvernamental, facilitatori și jurnaliști, pentru a descoperi împreună poveștile și lecțiile care stau în spatele experiențelor mai puțin plăcute din viața noastră, de a ne recunoaște fricile sau de a descoperi lecții din eșecuri reale de care s-au lovit.

 

Invitații ediției 2018

Noi invitați, în curând

Noi invitați, în curând

Înscrie-te acum la Fears&Failures 2018!

Rezervă-ți locul la eveniment!

Contactează-ne!

salut[at]fearsandfailures.ro

Partenerii Fears&Failures

Vrei să devii partener al evenimentului? Nu ezita să ne contactezi la salut[at]fearsandfailures.ro!

Organizator

Impact Hub Bucharest, organiser of Women of Romania